Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-70-935-3988 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised smiley-questioning idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Murau - Kreischberg - FerienPark*** apartmanok (Ausztria)

7 ÉJSZAKA 6 ÁRÁÉRT! - Szabadság a szülőknek, élmény a teljes családnak

Csoportos sítúrák Gyermekkedvezmény Medence Pályaszállás Sítúrák oktatással Szauna Utazás egyénileg Wellness Wi-Fi
68 nap indulásig

Szállás: Ferienpark***

Időpont: 2022. feb. 12. - 19. (8 nap/7 éj)

Részvételi díj: 299 €/felnőtt -től

Családi sítúra síovi-síisivel - Murau - Kreischberg - FerienPark*** apartmanok (Ausztria)

Murau - Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes és csákányos felvonók mentén kitűnő piros és fekete jelzésű pályák, valamint külön buckapálya található, a kijelölt pályák között pedig vadregényes lesiklásra, mélyhavazásra is van lehetőség. A 2013 decemberében átadott 2,1 km hosszú 10 személyes kiskabinos lifttel egészen a Kreischberg csúcsáig fel lehet menni. A széles pályák a carvingsízésre kiválóan alkalmasak. Kreischberg ideális családi síterep: mérete éppen megfelelő a családi sízésre, hiszen miközben minden családtag megtalálhatja a neki legjobban tetsző pályát, nehéz eltévedni, a középállomás biztos találkozási pontot jelent. A széles kék pályákon az egész család együtt sízhet, külön élmény lehet a gerincen végighaladó panorámapályán való közös lesiklás.
A hegyen a gyerekeket különböző attrakciók várják: Aliz télországban és dinópark, "szellemvasút", ugratók, mesefigurákkal jelölt erdei síösvények, trambulin, jégtanya hócsúszdával és hóalagúttal, snow tubing pálya, sőt, egy több kilométer hosszú szánkópálya is van.
Embert próbáló a pályarendszer alsó szakasza, ahol egy hosszú fekete pályán lehet lejutni a völgyállomásig. Kevésbé gyakorlott sízőknek ezt a szakaszt nem ajánljuk, ők kabinos lifttel juthatnak vissza biztonságosan a völgybe.
Itt található a világ egyik legnagyobb pályagépe, melyet a "The Beast", vagyis a "szörnyeteg" névre keresztelték. A gép 527 lóerős és 7,25 méter széles.
 

Távolság: Budapesttől 460 km
Utazás: Egyénileg
Sípályáktól való távolság: a felvonótól 300-500 m-re, apartmantól függően. Sífutópálya kb. 100 m-re.
Elhelyezés: 2, 3 fős stúdiókban illetve 4 vagy 5 fős apartmanokban.
Ellátás: önellátás, térítés ellenében félpanziós igényelhető
Szolgáltatások: uszoda, szauna, gőzfürdő, Térítés ellenében: szolárium, masszázs,fürdőköpeny, mosógép
Minimum létszám: 20 fő

Programajánlat

Az előző működő,
sikeresen MEGÚJULT ÉLMÉNYÉVAD után, az idén egyre több túránkon találkozhatsz újdonságainkkal.

 • Közel 10 ÚJ, a 2019-20-as szezonban bevált SZÁLLÁSHELY.
  • Az idei síszafarit ÚJ HELYSZÍNEN rendezzük meg.
  • Ismét találkozhatsz a 2019-20-as szezonban kiválóan vizsgázott ÚJ OKTATÓINKKAL.
  • Pár órás ÍZELÍTŐ SNOWBOARD oktatás, a síelő gyerekeknek.
  • Táborzáró SÍVERSENYEK a megújult lebonyolítási formában.
  • Előtérben az élménysízés, MINI SÍSZAFARI programok a kiemelt családi sítúrákon.
  • Továbbra is MASSZÁZS és JÓGA programok a kiemelt sítáborokban.

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET.
A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS

 • SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelőOKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
  • Szakképzett oktatók vezetésével
  • NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
  • Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal
  Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…

Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...
FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON

• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű - vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik, de ezek után még marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét…

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén. Csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt.
A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. 
A meghirdetett oktatás programunkban felnőtteknek 2 óra, gyermekeknek 2 x 2 óra szerepel.
Előfordulhat, hogy egy adott csoport létszáma nem éri el a 4 főt. Abban az esetben, ha egy csoportban 1-3 fővel foglalkoznak oktatóink, akkor felnőtteknek napi 1x, gyermekeknek napi 2 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni, illetve kis csoportos oktatásnak minősül a foglalkozás.
Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés és befizetés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy fogadni tudjuk a jelentkezést, de előfordulhat, hogy nem lesz megfelelő létszámú az oktató csapat a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

Szállás - Murau - Kreischberg - FerienPark*** apartmanok (Ausztria)


FerienPark Apartmanok***

A FerienPark egy autómentes, családbarát üdülöfalu összesen 74 modern stilusú, faépitésü, különálló, iker - és sorházzal, valamint apartmannal.
Az újonnan épült apartmanfalu 77 lakóegységgel rendelkezik, kb. 3 hektárnyi területen.
A vendégek kényelmét a nagyon jól felszerelt és kényelmes, jól tagolt apartmanokon kívül, recepció, élelmiszerbolt, étterem, kávézó, bár, terasz, wellness, medence, gyerekjátszó szoba és a közöshelységek szolgálják.

   
    

Részvételi díj

FerienPark apartmanok - Kreischberg
Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2022. február 12 - 19. 
Garconnieren (30 m2) 2 fő részére + 1 fő INGYEN 398
Maisonett (45 m2) - 4 fő részére 299
Családi (55 m2) 4 fő részére + 1 fő INGYEN 349
A részvételi díj tartalmazza: a szállást 7 éjszakára önellátással, klubprogramokat és az útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: az idegenforgalmi adót 1,50 €/fő/éj 15 éves kor felett, kötelezően fizetendő ágyneműt 13,90 €/fő/turnus, kauciót 100 €/apartman, a végtakarítás díját 60-85 €/apartman, a gyerekeknek kötelező síoktatást: 4-14 éves kor között: 150 €/fő/turnus.
Felnőtteknek fakultatívan kérhető sí- és snowboardoktatás, edzés árát: 150 €/fő/turnus. Félpanziós ellátás igényelhető, ára: 154 €/fő/turnus, 10-14 éves korig: 119 €/fő/turnus, 3-9 éves korig: 84 €/fő/turnus.
Síbérlet a helyszínen fizetendő!

 

Síinfo: Murau - Kreischberg 42 km (868 - 2118m)

42 km sípálya (fekete: 9 km piros: 16 km kék: 17 km)

14 felvonó (3 kabinos-, 4 ülős-, 7 húzó felvonó)

 

 

A magyar síelők egyik kedvenc úticélja a Murau város közelében lévő síközpont. A pályarendszer alkalmas kezdőknek, haladóknak, gyerekeknek, családoknak és a snowboardosoknak is.
A profi sízők számára ideálisak a csúcsról induló fekete és piros, illetve a buckapályák. A korszerű hóágyúrendszer gondoskodik a decembertől áprilisig tartó hóról.
Embert próbáló a pályarendszer alsó szakasza, ahol egy hosszú fekete pályán lehet lejutni a völgyállomásig. (Kevésbé gyakorlott sízőknek ezt a szakaszt nem ajánljuk, ők kabinos lifttel juthatnak vissza biztonságosan a völgybe.)
2013 Decemberétől új 10 személyes kabinos felvonóval és új pályákkal várják a vendégeket.

Kreischberg - Lachtal – 6 napos síbérlet
Felnőtt 265 €/fő
Diák (érvényes igazolvánnyal) 212 €/fő
Junior 212 €/fő
Gyermek 132,50 €/fő
Bébi Ingyenes
Diák (1996 és 2002 között születettekre érvényes)
Junior (2003 és 2005 között születettekre érvényes)
Gyermek (2006 és 2015 között születettekre érvényes)
Bébi (2016 után születettekre érvényes)


HASZNOS INFORMÁCIÓ:
Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)


 

SÍOKTATÁS és SNOWBOARDOKTATÁS

A csoportos síoktatásra és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghírdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.


EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Síoktatóink és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.

 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: uszoda, kivilágított esti sí- és szánkópálya.

 

Fontos tudnivalók

Figyelem!
Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező!
 
A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 
Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Krauth Vera
síoktató
Bemutatkozás »
Kis Dénes
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
Vörös Domonkos
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2022. február 07.
Mayer Edina
kiutazási referens
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 0
USD 0
CZK 0
RON 0
HRK 0
CHF 0